SVE | ENG

©
© DHL
 

Bröllop i Toskana

Florens

Florens

Florens

Florens

Florens

Florens

Florens

Florens

Florens

Symbolisk vigsel i Toskana

Funderar ni på att gifta er i Toskana så har ni tänkt rätt!

Toskana erbjuder fantastiska platser för att fira just ditt bröllop - ett vackert landskap, intressant kultur, underbar mat och utsökta viner.

En symbolisk vigsel är ett vackert sätt att fira er kärlek, en personlig ceremoni som hyllar er union på ett vackert, romantiskt och genomtänkt sätt.

Tillsammans med er planerar vi ceremonin i detalj och lyssnar in era önskemål.

Det är en stor lycka att få viga, en stor ära att ta del av ett unikt och viktigt ögonblick mellan två personer.

Vi arbetar fram en ceremoni som handlar om just ert möte och er kärlek, och vad som gör er till ett unikt bröllopspar.

Vi samarbetar med en professionell weddingplaner i Toskana som tar hand om alla detaljer för ett större sammanhang.

En symbolisk vigsel är inte juridiskt giltig.

Först gifter ni er borgerligt eller kyrkligt i Sverige.

I Italien genomför vi sedan tillsammans en symbolisk och vacker vigselceremoni med era vänner och familjer på någon av Toskans alla fantastiska platser.

Så säger några utav paren jag vigt.

"Vårt bröllop i Pescia, Toscana var det bästa vi hittills gjort och vi kunde inte önska oss en bättre plats, miljö och omgivning fylld av så mycket kärlek tillsammans med familj och vänner. Vi är så glada och tacksamma för att vi hittade Bodil som fick till precis det vi önskade oss till vår vigsel."

Agnes och Kristoffer

"Vi gifte oss en varm junidag i 2019 och Bodil var vår vigselförrättare. Med en graviditet samt två barn från tidigare och hela vardagen att gå runt fick vi aldrig chansen att resa ner innan vårt bröllop. Vi pratade därför för första gången med Bodil över internet och allt kändes så naturligt. Vi berättade om oss och hur vi blev vi och Bodil ställde alla de rätta frågorna. I vigseln var det glädje och det var tårar och det var glädjetårar! Vi kunde inte ha önskat oss en godare vigselförrättare än henne. Det kändes så jordnära och naturligt, precis som vi önskat oss! Vi är oändligt tacksamma för att Bodil var med och gjorde vår dag så speciell och fantastiskt fin!"

Christine och Svenn-Arild

"Du som redan hjälpt oss att få till den mest magiska, underbara, lättsamma och personliga vigsel vi kunde tänka oss! Mest på svenska som vi ville ha det fast också med engelska inslag eftersom flera utav gästerna kom från USA och det gjorde du galant och fick alla att känna sig inkluderade. Precis som vi önskade:))"

Kikki och Michael

"Att Bodil var vår vigselförrättare på vår stora dag var en ära! Med sitt lugn, glädje och humor gjorde hon ceremonin lättsam och magisk för oss. Vi kunde inte ha önskat oss något annat! Stort tack!"

Allerssandra och Jack

"Tack Bodil för att du var med och gjorde vår bröllopsdag så fin. Som vigselförrättare fick du ceremonin att kännas avslappnad och personlig. Vi är så nöjda med vår dag!" 

Ammanda och Frank

Bodil Jacobsson

Auktoriserad guide i Florens och Siena med omnejd: Chianti med bl.a San Gimignano, Montalcino och Pienza. Guidar på svenska, engelska och italienska.

e-mail: bodil@florensienaguide.com

mobil: 0039 338 9599594

Florens